×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 42

ΨΗΦΙΣΜΑ

  • Μαϊ 04, 2015

psifisma1Το Δ.Σ. της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου συνήλθε έκτακτα σήμερα μετά την ανακοίνωση του θανάτου του πρώην μέλους και επί σειρά ετών μέλους του Δ.Σ. της Ε.Ι.Ε.Τ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΕΤΡΑΚΗ (70 ετών), ιδιοκτήτη της εφημερίδας«ΚΡΗΤΗ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ»,που εκδίδονταν στο Ηράκλειο Κρήτης, και αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

1.Να υποβάλλει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

2.Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμααδαπάνως στις εφημερίδες των μελών της ΕΙΕΤ σε όλη την επικράτεια και να αναρτηθεί σε όλα τα ειδησεογραφικάsiteτων εφημερίδων.

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Ο Γεώργιος Πετράκης διετέλεσε επί 40 περίπου χρόνια μέλος της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου, εκ των οποίων τα 14 ως γενικός γραμματέας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (1992-2006).

Διετέλεσε εκδότης των εφημερίδων "Κρήτη του Βενιζέλου", "Φούτμπολ" και "Ηρακλειώτικα Νέα", ενώ νωρίτερα εργάστηκε σε ημερήσιες και εβδομαδιαίες εφημερίδες της πόλης του Ηρακλείου ως πολιτικός και αθλητικός συντάκτης.

Ήταν απόφοιτος της Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας, όμως τον κέρδισε η δημοσιογραφία. Ήταν αυτοδημιούργητος εκδότης και αγαπητός στην κοινωνία του Ηρακλείου. Πριν δέκα περίπου χρόνια έχασε την αγαπημένη του σύζυγο Κατερίνα σε μικρή ηλικία.

Η κηδεία του Γιώργου Πετράκη, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, έγινε το Σάββατο 2 Μαΐου στον Πόρο Ηρακλείου.

Για το Δ.Σ. της Ε.Ι.Ε.Τ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο ΓEN. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ                             ΓΑΒΡΙΗΛ ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΗΣ

 

Μοιραστείτε το

Submit to Facebook
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04 Μάιος 2015 11:13

footer