×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 42

ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

  • Αυγ 20, 2015

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,
1) Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Ι.Ε.Τ. Γαβριήλ Γαλανομάτης με το Τμήμα Εντύπων της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης - Επικοινωνίας, μας διαβεβαίωσαν προφορικώς ότι μπορούμε να κυκλοφορούμε με μειωμένες σελίδες ή να μην κυκλοφορήσουμε κάποιες εβδομάδες, έως 15 μέρες μετά την ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ της λειτουργίας των Τραπεζών (κι όχι μετά το άνοιγμα). Αυτό αναφέρεται και στην ανακοίνωση της 9-7-2015, η οποία έχει ως εξής:  

"ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Αθήνα 9-7-2015
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΘΕΜΑ: ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΠΑΥΣΗ / ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ
Δεδομένης της ΠΡΑΞΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ (ΦΕΚ Α 65/ 28.06.2015) για την Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας καθώς και της αναφοράς του Ν. 3548 στο άρθρο 2, παρ. 2, στοιχείο γ’ περί των εκτάκτων αναγκών και της ανωτέρας βίας (γενική αρχή δικαίου), προκύπτει ότι συνεπεία απρόβλεπτου γεγονότος έχουν διαμορφωθεί αντικειμενικές δυσχέρειες ως προς την προμήθεια χάρτου ή εν γένει τα στάδια εκτύπωσης εφημερίδων. Ως εκ τούτου καθίσταται πρόδηλο ότι θεωρείται δικαιολογημένη η ενδεχόμενη μερική ή ολική παύση κυκλοφορίας των εφημερίδων που υπάγονται στο καθεστώς των κρατικών δημοσιεύσεων και ότι επ' αυτών δεν προβλέπονται κυρώσεις. Η αναστολή τυχόν κυκλοφορίας ισχύει από τις 28 Ιουνίου 2015 (ημέρα έκδοσης ΠΝΠ) και για τουλάχιστον 15 ημέρες μετά την αποκατάσταση της τραπεζικής λειτουργίας και των συναλλαγών με βάση την αρχή της επιείκειας".

*Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Γενικό Γραμματέα της Ε.Ι.Ε.Τ. κ. Γαλανομάτη, τηλ. 6973 - 777.747

2) Σας ενημερώνουμε ότι δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ (Αρ. Φύλλου 1716/ 17-8-2015) η απόφαση σχετικά με τον καθορισμό ημερήσιων και εβδομαδιαίων νομαρχιακών και τοπικών εφημερίδων που έχουν τη δυνατότητα καταχώρησης δημοσιεύσεων των φορέων του Δημοσίου (Ν. 3548/2007, άρθρο 1, παρ. 3) και είχαν καταθέσει φάκελο για το έτος 2013 (σας επισυνάπτουμε τη σχετική λίστα).
Για οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνήστε με το Τμήμα Εντύπων της Γενικής Ενημέρωσης - Επικοινωνίας (τηλ. 210 - 9098354, κα Γεωργοπούλου).

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι, μετά την καλοκαιρινή άδεια της γραμματέως μας, τα γραφεία της Ε.Ι.Ε.Τ. λειτουργούν κανονικά από σήμερα και μπορείτε να αποστέλλετε τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας σας για ανάρτηση στην ιστοσελίδα μας.

Για το Δ.Σ. της Ε.Ι.Ε.Τ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ                         
Ο ΓEN.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΓΑΒΡΙΗΛ ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΗΣ

 

 

Μοιραστείτε το

Submit to Facebook
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Δεκέμβριος 2015 19:29
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Συναντήσεις εκπροσώπων της Ε.Ι.Ε.Τ »

footer