×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 42

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

  • Ιουλ 08, 2015

Αξιότιμε Κύριε Πρωθυπουργέ,

eiet smallΜε μεγάλη αγωνία και προβληματισμό όλοι οι Έλληνες παρακολουθούμε τις εξελίξεις των διαπραγματεύσεων της Ελληνικής κυβέρνησης με τους Ευρωπαίους εταίρους και τους θεσμούς, το αποτέλεσμα των οποίων θα κρίνει το μέλλον της χώρας μας, το μέλλον των παιδιών μας αλλά και των επόμενων γενεών.

Με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της πατρίδας μας, εκφράζουμε την αγωνία και την ανησυχία μας και εκτιμάμε ότι το μέλλον της Ελλάδας βρίσκεται μόνο εντός της ευρωζώνης, κάτι που άλλωστε επισημάνατε και Εσείς αμέσως μετά το Δημοψήφισμα της περασμένης Κυριακής.

Η Ένωση Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου, που εκπροσωπεί περισσότερες από 150 εβδομαδιαίες Περιφερειακές εφημερίδες σε όλους τους Νομούς της χώρας, θεωρεί ότι όλοι οι παραγωγικοί - επαγγελματικοί κλάδοι, που συνεισφέρουν τα μέγιστα στην Ελληνική Οικονομία, θα καταφέρουν να ορθοποδήσουν από τη λαίλαπα που τους έπληξε τα τελευταία χρόνια και να επιβιώσουν για να συνεχίσουν να προσφέρουν στην παραγωγική ανασυγκρότηση και ανάπτυξη, μόνο αν η χώρα παραμείνει σε ευρωπαϊκή τροχιά.

Άλλωστε, αυτή είναι και η επιθυμία της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων ότι κι αν επέλεξαν στο πρόσφατο Δημοψήφισμα.

Τα σενάρια των τελευταίων ημερών, περί εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη και επιστροφή στη δραχμή, θεωρούμε ότι να είναι πλασματικά και προπαγανδιστικά , καθώς ο δρόμος αυτός θα είναι καταστροφικός.

Ελπίζοντας ότι θα σταθείτε στο ύψος των κρίσιμων περιστάσεων, ευχόμαστε να πετύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα για τη χώρα μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ι.Ε.Τ.

Ο Πρόεδρος: Αντώνης Μουντάκης (Χανιά Κρήτης)

Ο Α' Αντιπρόεδρος: Σταύρος Μάτσης (Ρόδος)

Ο Β' Αντιπρόεδρος: Σπύρος Λάτσας (Δράμα)

Ο Γεν. Γραμματέας: Γαβριήλ Γαλανομάτης (Βέροια)

Η Ειδ. Γραμματέας: Σμαρώ Γιαννούλη (Κατερίνη)

Ο Ταμίας: Κωνσταντίνος Μαυρομάτης (Κομοτηνή)

Το Μέλος: Νίκος Σουρλόπουλος (Αλεξάνδρεια Ημαθίας)

ΚΟΙΝ.:

-Γραφείο Υπουργού Επικρατείας κ. Νίκου Παππά

-Γραφείο Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδη

-Γραφείο Γ.Γ. Επικοινωνίας κ. Ελευθέριου Κρέτσου

-Κοινοβουλευτικά κόμματα

(ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Δημοκρατία, Ποτάμι, ΚΚΕ, ΠΑΣΟΚ, Ανεξάρτητοι Έλληνες)

Μοιραστείτε το

Submit to Facebook
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Ιούλιος 2015 21:29
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ »

footer