×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 42

Επιστολή - Κάλεσμα προς τα μέλη της Ε.Ι.Ε.Τ.

  • Ιουν 09, 2015

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

a mountakisΌπως ήδη σας έχει γνωστοποιηθεί με σχετικό Δελτίο Τύπου, το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ε.Ι.Ε.Τ. στην Αθήνα (οδός Ακαδημίας 71-73), η νέα Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης μας με κυρίαρχο θέμα την τελική διαμόρφωση και έγκριση του νέου Καταστατικού μας.

Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική και καθοριστική για το μέλλον της Ε.Ι.Ε.Τ. τη δημιουργία νέου Καταστατικού, το αρχικό σχέδιο του οποίου μπορείτε να το κατεβάσετε από την ιστοσελίδα μας (www.eiet.gr) και να κάνετε τις παρατηρήσεις σας, συμβάλλοντας κι εσείς στην τελική διαμόρφωσή του.

Με βάση το νέο Καταστατικό θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε καταχωρήσεις για τα μέλη μας, να δημιουργήσουμε το πανελλήνιο ειδησεογραφικό portal, για το οποίο ήδη σας έχουμε ενημερώσει, αλλά και να κάνουμε τα απαραίτητα αναπτυξιακά βήματα που απαιτούνται για την όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία της Ε.Ι.Ε.Τ.

Καθώς όμως για να αλλάξει το Καταστατικό απαιτείται η παρουσία των 3/4 των μελών μας, σας καλούμε όλους στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015 και ώρα 1 μ.μ. στα γραφεία της Ε.Ι.Ε.Τ. (Ακαδημίας 71-73, Αθήνα).

Όσοι από εσάς δεν μπορείτε να παρευρεθείτε, σας καλούμε είτε να εξουσιοδοτήσετε όποιον συνάδελφο επιθυμείτε είτε να αποστείλετε εξουσιοδότηση στο fax της Ε.Ι.Ε.Τ. (210-3811360), έτσι ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην αλλαγή του Καταστατικού που αυτή τη στιγμή θεωρείται επιβεβλημένη για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε με αναπτυξιακές κατευθύνσεις.

Ωστόσο, καθώς κάποιοι συνάδελφοι μας έχουν επισημάνει ότι είναι κατά της μεθόδου των εξουσιοδοτήσεων και συμφωνούμε απόλυτα μαζί τους (άλλωστε το νέο Καταστατικό προβλέπει -επιτέλους!- την κατάργηση των εξουσιοδοτήσεων!), θα πρέπει να τους επισημάνουμε ότι για να γίνει αυτό θα πρέπει είτε να παρευρεθούν στην Γ.Σ. του ερχόμενου Σαββάτου είτε να αποστείλουν -για τελευταία φορά- την εξουσιοδότησή τους.

Επισημαίνουμε και πάλι ότι σε περίπτωση που δεν παρευρεθούν -είτε δια φυσικής παρουσίας είτε δια εξουσιοδοτήσεως- τα 3/4 των μελών της Ε.Ι.Ε.Τ., τότε είναι αδύνατον να αλλάξει το Καταστατικό, με ότι αυτό συνεπάγεται για την περαιτέρω πορεία της Ένωσης μας.

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Εδώ και πολλά χρόνια η συντριπτική πλειοψηφία των μελών της Ε.Ι.Ε.Τ. επισημαίνει ότι είναι επιβεβλημένη η αλλαγή του παρωχημένου ισχύοντος Καταστατικού. Και έχει απόλυτο δίκιο!

Όμως για να γίνει αυτό απαιτείται η ψήφος ΟΛΩΝ μας στη Γενική Συνέλευση του ερχόμενου Σαββάτου, οπότε και με την παρουσία ή την απουσία σας θα αποφασίσετε αν θέλετε μια Ένωση δυνατή και διεκδικητική, ή μια Ένωση χωρίς προσανατολισμό και στόχους.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Ι.Ε.Τ.

Μοιραστείτε το

Submit to Facebook
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Ιούνιος 2015 20:24

footer