×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 42

Πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γ.Σ. της Ε.Ι.Ε.Τ.

  • Μαϊ 28, 2015

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Σε πολύ καλό κλίμα και παρουσία αρκετών μελών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Μαΐου 2015 στην αίθουσα εκδηλώσεων – συνεδριάσεων της Γενικής      Γραμματείας Επικοινωνίας - Ενημέρωσης στην Καλλιθέα, η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου.

Τα διοικητικά και οικονομικά πεπραγμένα του Δ.Σ. (για την περίοδο από 23-3-2014 έως 23-5-2015), παρουσίασαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Αντώνης Μουντάκης και ο ταμίας κ. Κωνσταντίνος Μαυρομάτης αντίστοιχα.

Τόσο ο διοικητικός όσο και ο οικονομικός απολογισμός εγκρίθηκαν ομόφωνα από το Σώμα της Γ.Σ.

Ακολούθησε γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος επί των πεπραγμένων, αλλά και τους στόχους που έχει θέσει το Δ.Σ. για το 2015.

Όσον αφορά την τροποποίηση Καταστατικού, καθώς δεν ήταν παρόντα τα 3/4 των μελών όπως απαιτούνταν, αποφασίστηκε ομόφωνα από το Σώμα της Γ.Σ. όπως το θέμα αυτό τεθεί σε νέα Τακτική Γενική Συνέλευση η οποία ορίστηκε για το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα πεπραγμένα της περιόδου από 23-3-2014 έως 23-5-2015, αλλά και για την νέα Γενική Συνέλευση, θα γίνουν γνωστές με νέο Δελτίο Τύπου εντός των επόμενων ημερών.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Για το Δ.Σ της Ε.Ι.Ε.Τ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ                      

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΓΑΒΡΙΗΛ ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΗΣ

Μοιραστείτε το

Submit to Facebook
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Μάιος 2015 08:44
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Ι.ΕΤ. »

footer